Dag 2
Door: kristindaelman
Blijf op de hoogte en volg Kristin
19 November 2011 | Mauritius, Port Louis
19 November 2011 - 17:49
Anja:
Weer een dag verder en alles is nog prima. De locals zijn meestal het beste. Goed dat je het gedaan hebt want inderdaad als je elke dag 35 euro moet uitgeven is het ook jammer. Geniet ervan en tot morgen als alles goed gaat met het internet xxx
20 November 2011 - 09:32
Natacha En David:
Hey miss Kristina, zo te zien ben je al goed van start gegaan! :-) We volgen je reisverslagen op de voet en wensen je alvast ontelbaar mooie momenten gedurende deze fantastische ontdekkingsreis!!! Groetjes, Natacha en David. -
20 November 2011 - 18:49
Wendy:
Hey Kristin, je bent daat al goed aan het genieten lees ik... Draag goed zorg voor jezelf. Blij dat je een goedkoper app hebt gevonden. Ik herinner je dat ik met Jan in zo een poepsjiek hotel zat en we zijn daar ook gaan duiken (initiatie). Mauritius is echt prachtig en de mensen zijn er super vriendelijk... Ik ga nu dag 3 reisverslag lezen... Tof om zo alles te volgen x -
21 November 2011 - 09:28
Anje:
coucou, miss mauritius! leuk om te horen dat alles goed gaat! en blijkbaar al je draai gevonden qua onderhandelen:-) goed zo! hier super koud ! ge mag van geluk spreken zo kunnen zonnen op prachtige stranden... bizz
07 December 2011 - 09:39
Anna On Tour:
toch veel interessanter om tussen de locals te verblijven; Zo maak je het eiland veel intenser mee